Υπηρεσίες DJ

H RentDj.gr, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της,  εγγυημένα,  στις φθηνότερες τιμές  σε σχέση με τον ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο μας. Έτσι μπορεί ο εκάστοτε πελάτης να κάνει μια πολύ επιτυχημένη και παράλληλα οικονομική  εκδήλωση,   χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υστερεί στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η εταιρία μας παρέχει διάφορα πακέτα υπηρεσιών  με διαφορετικά κόστη,  έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας (σε φωτισμό, ειδικά εφέ, τέλειο ήχο), σε συνδυασμό πάντα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Μπορούμε να αναλάβουμε  ένα παιδικό πάρτι, τα εγκαίνια του καταστήματός σας, μια βάπτιση ή μια γαμήλια εκδήλωση, σε ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει Dj, ηχητική κάλυψη και φωτιστική κάλυψη.

Κάθε εκδήλωση οργανώνεται διαφορετικά,  ανάλογα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του πελάτη,  γι’ αυτό υπάρχει και η διαφορά τιμής. Για παράδειγμα, ένας γάμος θα χρειαστεί κάποια ραντεβού με το ζευγάρι και θα πρέπει να γίνει επιλογή τραγουδιών και επεξεργασία. Γενικά, θα πρέπει να φτιάξουμε μαζί το «wedding plan» και  άλλες πολλές λεπτομέρειες που δεν θα γίνουν, π.χ., σε ένα παιδικό πάρτι.

Σε όλες μας τις υπηρεσίες μπορεί να γίνει επαναπροσδιορισμός των συμφωνηθέντων,   αναλόγως των τότε συνθηκών (π.χ. αν κάποιος χώρος εκδήλωσης έχει δικά του μηχανήματα τότε αφαιρείται από το ποσό το κόστος των μηχανημάτων μας).

Υπάρχουν παρά πολλά «πακέτα» υπηρεσιών που μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας, όπως πακέτα ηχητικής κάλυψης, πακέτα φωτισμού (που δίνουν μια άλλη, πολύ όμορφη νότα στην εκδήλωσή σας)  και διάφορα πακέτα με ειδικά εφέ, έτσι ώστε να μείνει ευχαριστημένος μέχρι και ο τελευταίος καλεσμένος σας.

H RentDj.gr δεν παρέχει μόνο ωραία μουσική, αλλά εστιάζει στη συνολική εικόνα και παρουσίασή της. Τα πάντα, έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, είναι πολύ προσεγμένα και δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουν διάφορες εταιρίες παροχής Dj που πιθανώς γνωρίζετε. Αναλυτικότερα, τοποθετούνται ειδικά καλύμματα ώστε να μην φαίνονται καλώδια στα τρίποδα των ηχείων, ειδικά plexi glass πάνελ βρίσκονται  μπροστά από τον Dj και πολλά άλλα,  για μια εμφάνιση αντάξια της τόσο ξεχωριστής βραδιάς σας.

Παροχές Υπηρεσιών για μια επιτυχημένη εκδήλωση

Ο πελάτης έχει την ευελιξία επιλογής της υπηρεσίας που τον εξυπηρετεί. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  • μουσική κάλυψη από DJ
  • εξελιγμένα μηχανήματα φωτισμού
  • σύγχρονος ηχητικός εξοπλισμός
  • ειδικά εφέ

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μεμονωμένο πακέτο, ένα συνδυασμό δύο ή τριών πακέτων, ή ακόμη και το σύνολο των υπηρεσιών.

Διευκρινήσεις για τα πακέτα υπηρεσιών

  • δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός για τον DJ, φεύγει μετά τον τελευταίο καλεσμένο!
  • αναλαμβάνουμε εμείς την τοποθέτηση και τη φύλαξη των μηχανημάτων
  • όλα τα πακέτα διατίθενται με χρέωση ανά βραδιά
  • όλες οι εκδηλώσεις που συμμετέχουμε βιντεοσκοπούνται και σας τις παραδίδουμε σε ένα DVD εντελώς δωρεάν

Δείτε επίσης:

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας