Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων

Για εμάς ένας από τους μεγαλύτερους ρόλους  στην κάλυψη ενός event είναι  ο φωτισμός  που θα υπάρχει ,και για αυτό δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτό.

Έχει περάσει  πλέον από εμάς το μοτίβο ο DJ σε ένα  τραπέζι με 2 ηχεία και αυτό ήταν.,

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην καλαίσθητη  παρουσία μας ,στην παρουσία του χώρου ,στο πως ο χώρος γύρω  από τον  DJ θα ταυτιστεί με τον χώρο της εκδήλωσης, σημειώνουμε  γενικά και μελετάμε όλη την διαμόρφωση του χώρου όπου θα γίνει η εκδήλωση.

Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει σε παρά πολύ μεγάλο ποσοστό και ο φωτισμός που θα επιλέξετε, μέχρι στο σημείο να μοιάζει η εκδήλωση σας σαν να έχει βγει από παραμύθι!!!

Σκεφτείτε απλά  πως θα ήταν κάποιο club χωρίς φωτορυθμικά; Πως λοιπόν θα δώσετε έμφαση την ώρα του party της εκδήλωσης σας χωρίς φωτισμό;

Αν πάλι δεν είστε αυτού του στυλ και θέλετε κάτι πιο elegant και εκλεκτό ,εμείς μπορούμε να περάσουμε σε αρχιτεκτονικό φωτισμό ,δηλαδή να φωτίσουμε με ειδικά συστήματα uplighting κάποια μέρη του χώρου ,όπως κολώνες ,τέντες ,λευκούς  τοίχους  κλπ….

Ο φωτισμός που διαθέτουμε αποτελείτε από τελευταίας τεχνολογίας led συστήματα ώστε να μην υπάρχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος ,διαθέτουμε επίσης ασύρματα συστήματα με μπαταριές για χώρους  όπου δεν μπορεί να υπάρξει ηλεκτρική παροχή(πχ. πάνω σε μια παράλια) ,και μπορούν να είναι από ένα απλό φωτεινό μονόγραμμα  του ζευγαριού το όποιο θα φωτίζει πάνω σε μια επιφάνεια ,μέχρι ρομποτικές κεφάλες,leizer,κάθετοι καπνοί,disco ball και αλλά πολλά ,που θα τα αναλύσουμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της εκδήλωσή σας .

Οι δυνατότητες  μας είναι άπειρες!!!

Οι τιμές μας είναι οι πιο ευέλικτες της αγοράς σε σχέση τιμής-απόδοσης και παραγοντοποιούνται  σύμφωνα με το προϋπολογισμό σας.

Δείτε επίσης:

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας